Get Adobe Flash player
Home Voedingsadvies

Voedingsadvies

Ons bewustzijn kan zeer goed ondersteund worden door middel van geschikte voeding.

Voedsel beïnvloedt niet alleen onze fysiek maar tevens onze emoties en ons denken.

Behoorlijk eten is de meest fundamentele weg om harmonie met onze omgeving tot stand te brengen. Als onze dagelijkse voeding aangepast is aan onze omgeving zullen ons bloed, onze lichaamscellen ook in balans zijn.

Niet alleen het soort voedsel speelt hierbij een rol maar ook de manier waarop dit voedsel is bereid zoals bijvoorbeeld de kookstijlen die worden toegepast.

Bij voorkeur wordt een evenwichtige en zoveel mogelijke biologische en volwaardige basisvoeding gekozen.

Het basispatroon dient individueel aangepast te worden in functie van de constitutie, werk, ziektes, intoleranties, allergieën, bloedgroep,…

Bijna elke moderne degeneratieziekte, met inbegrip van kanker, hartziekten en multiple sclerose, kunnen ontstaan ten gevolge van voor jou foutieve voeding. Glutenintolerantie, het niet verdragen van koemelk en het ten gevolge daarvan ontwikkelen van gezondheidsproblemen zoals auto-immuunziekten zijn vaak gelinkt en komen steeds meer voor in de huidige tijd. De juiste voeding maakt een groot verschil bij ADHD en Leer- en gedragsstoornissen. Ook ondersteuning voor Metabool Syndroom en Diabetes is nodig en kan met de juiste voeding omgekeerd of gestabiliseerd worden.

Indien nodig wordt het voedingsadvies ondersteund met natuurlijke voedingsupplementen, vitamines, mineralen, kruiden,…